Dit ærlige digitale bureau, som vi selv ville vælge

Ved kombinerer den nyeste teknologi, vores gennemtestet processer og de dygtigste specialister hjælper vi danske forretninger med at vinde deres brancher og være profitable på tværs af marketingskanaler.

gratis analysekontakt os

WeCall & Marketing

Vores arbejde

Jeres potentielle kunder har gennemsnitligt 10 online touch points fra kendskab til køb. Dette tal er endda ofte langt højere, hvis kunderne ikke kender jeres brand. Kunderejsen online er med andre ord blevet længere og kunderne ser jer både på Google, sociale medier, e-mails og på tværs af enheder. Hertil er der i dag en forventning fra kunderne om, at i kender dem og bruger deres data til målrettet marketing. 

Det giver altså ikke længere mening at arbejde med marketing-siloer, hvor i arbejder med Paid Social ét sted, Google ads et andet og webudvikling et tredje. Vi arbejder fokuseret på at nedbryde disse siloer fra de specialiserede bureauerne og arbejder stadig langt mere med performance end de klassiske mediebureauer.

  • Weudvikling
  • Google Ads
  • Paid Social
  • Digital strategi
  • SEO
  • Analyse & Indsigt

Hvordan vi arbejder

Vi tror stærkt på, at digital marketing i dag kan gøres langt mere effektivt. Og vi tror på at måden vi kan arbejde mere effektivt på er gennem fremtidens teknologi, dyb indsigt, transparens og benhård eksekvering. Med den nyeste teknologi, en række dygtige specalister og en datadreven tilgang kan vi effektivisere jeres online indsats og skabe flere salg og højere afkast.

Vi tror på design er en proces

Vi tror på salg & afkast

Vi designer & udvikler

Definering

Først og fremmest definerer vi dit projekt og definerer, hvad i ønsker at opnå med jeres website

Design

Efterfølgende designer vi din nye hjemmeside ud fra defineringen af jeres case

Redesign

Når første udkast er færdig, har du altid mulighed for at redesigne siden ud fra jeres ønsker

Udvikling

Når vi har design på plads, begynder vi at udvikle din hjemmeside

Få en gratis performance analyse

VI LAVER EN DYBDEGÅENDE ANALYSE AF DIN VIRKSOMHED
Ge in Touch