Vi er specialister og her er vores specialer

SKAL VI VISE JER, HVAD VI KAN GRATIS OG UFORPLIGTENDE?
GRATIS ANALYSESE VORES CASES

Services

Webudvikling og webdesign

Du har brug for en effektiv hjemmeside for, at få mest mulig succes online. Derfor udvikler vi kun hjemmesider i høj kvalitet, der holder dine besøgende engageret under købsprocessen. UX og UI driver vores udviklingsprocess

RESPONSIVE DESIGN

Alle vores hjemmesider er lavet i et responsivt design. Dermed får du en hjemmeside, der fungere optimalt på tvæ.rs af alle enheder. Det gælder både mobile enheder, tabelts og computer.

Få et tilbud » Starter fra 6000,-

FRI SUPPORT & FAST KONTAKTPERSON

Alle vores aftaler indeholder fri support og en fast kontaktperson. Det giver dig mulighed for at holde tæt kontakt til os, samt løbende stille spørgsmål omkring din hjemmeside. Din kontaktperson sikrer kompetent rådgivning og service omkring din løsning.

Få et tilbud » Altid gratis

GRATIS OPDATERING ÅRET RUNDT

Vi hjælper dig med at holde din hjemmeside opdateret året rundt – helt gratis. Det giver dig mulighed for gøre det, du er bedst til.

FÅ ET TILBUD » Altid gratis

Optimering af hjemmeside

Når vi laver hjemmesider, følger der altid funamental søgemaskineoptimering med. Vi sørger dermed for den grundlæggende optimering af din hjemmeside, så du har et bedre fundament for at blive fundet på Google. Hjemmesiden er også optimeret efter at give dig det bedste udgangspunkt for at lave digital marketing. Det omfatter konverteringsoptimeret landingsider, nem mulighed for at implementere sporingskoder og meget mere.

FÅ ET TILBUD » Starter fra 6000,-

Brugervenligt CMS

Vi udvikler din hjemmeside i et brugervenligt CMS. Ofte arbejder vi med WordPress eller Shopify, hvorved vi kan sikrer at tekst og billeder nemt og effektivt kan vedligeholdes. Du kan altid tilgå systemet og få et overblik over din hjemmeside – det kræver blot en computer og internetforbindelse.

FÅ ET TILBUD » Starter fra 6000,-

Digital marketing

Vores digitale marketingstrategier og frameworks har skabt målbare resultater for en lang række danske virksomheder, som lige nu vinder deres brancher gennem Paid Social, SEO og digitale strategier.

PAID SOCIAL

Gennem Paid Social hjælper vi danske virksomheder med at skabe betydeligt bedre resultater. Det gør vi gennem dybdegående analyser, strategisk sparring og eksekvering på et tårnhøjt niveau. Med Paid Social skaber vi flere salg og øget afkast.

Få et tilbud » Starter fra 3000,-

SEO

Vi arbejder med datadrevet søgemaskineoptimering, der sikrer vores kunder succes på Google. Vi arbejder på at sikrer jeres forretning de øverste placeringer, og det største afkast gennem SEO.

Få et tilbud » Starter fra 3000,-

digital strategi

Hvis i skal vinde jeres branche, skal jeres forretning være klar til fremtidens udfordringer. Med en digital strategi, skaber vi fundamentet for vækst, højere retention og øget konkurrenceevne.  

Få et tilbud» Starts from $500

analyse og indsigt

Vi laver dybdegående analyser af jeres data, hvor vi kombinerer jeres data, eksterne data og kunstig intelligens. Her kan vi identificerer nye segmenter, kortlægger forbrugeradfærd, tracker performance og identificerer optimeringstiltag. Vi tager dataen og omsætter den til konkret viden, indsigt og actions, der skaber vækst for jeres forretning.

FÅ ET TILBUD » Altid gratis

fast kontaktperson & rapportering

I får en fast kontaktperson, som du kommer til at være i tæt kontakt med lige fra begyndelsen. Jeres kontaktperson vil holde jer opdateret med rapporter og anden centralt indsigt omkring jeres forretning. 

FÅ ET TILBUD » Altid gratis

GRATIS ANALYSE AF JERES ONLINE PERFORMANCE

DEFINERING

Når I anmoder om en gratis performance analyse, starter vi med at definere, hvad I ønsker at opnå med vores analyse.

CASE

Efterfølgende tager vi, i samarbejde med jer, et dybdegående kig på jeres forretning.

ANALYSE

Vi laver en performance analyse med afsæt i, hvad I gerne vil have analyseret, jeres mål med analysen og jeres datasæt.

GENNEMGANG

Når analysen er færdig, gennemgår vi den sammen med jer. I kan her stille spørgsmål til analysen og resultaterne.

WEBUDVIKLING & PAID SOCIAL

Foryou.dk

Foryou.dk er en webshop, der sælger kosmetik og andre skønhedsprodukter. Vi udviklede shoppen i Shopify, hvor vi opsatte alle shoppens 5000+ produkter. Efterfølgende har vi gennem Paid Social sat gang i webshoppens salg samt skabt en fornuftigt datasæt, der giver Foryou.dk det bedste fundament for vækst.

  • Webshop udviklet i Shopify
  • 5000+ produkter
  • Facebook & Instagram annoncering
  • Annonceafkast på 17,45
  • Løbende analyse og rapportering

Webudvikling

Karishma

Skønhedssalonen Karishma havde en hjemmeside, som ikke havde en god performance. Siden var ikke responsiv, havde en dårlig hastighed og havde et dårligt UX design. Vi gik ind og udviklede en ny responsiv hjemmeside i WordPress med høj hastighed og hensigtsmæssig UX design. Det har øget salonens konverteringsrate på bookings med 200%.

  • Nyt website i WordPress
  • UX/UI Design
  • Søgemaskineoptimering
  • Øget konverteringsrate
  • Løbende support

ANDRE SPECIALER

WEBANALYSE, BI OG INDSIGT

Gennem data- og webanalyser skaber vi en langt højere indsigt i din forretning. Vi tager udgangspunkt i din eksisterende data og kombinerer dem med vores analyser, erfaringer og viden. Vores analyser omdanner vi til konkrete optimeringstiltag på tværs af de forskellige digital marketing kanaler.

EMAIL-MARKETING

Gennem email marketing skaber vi øget kundeloyalitet, kundefastholdelse, tættere kunderelationer og øget salg med effektiv email marketing og email flows. Vi samler jeres data til flere relevante segmenter, som er udgangspunktet for, at igangsætte automatiske marketing flows der styres af data fra jeres CRM og/eller adfærd på jeres website, samt via jeres marketing kanaler eller butikker.

+

WEBSITE RE-PLATFORM ELLER MIGRATION

Skal din hjemmeside flytte eller have nyt domæne, så agerer vi gerne dine flyttemænd. Vi passer på din SEO med stor ekspertise og sørger for, at du ikke taber relevante placeringer og dermed trafik.

ONLINE KAMPAGNER

Har I en enkelt online kampagne du ønsker at igangsætte uden at forpligte dig til et større forløb? Vi arbejder med enkelte online kampagner med stor erfaring og ekspertise

gRATIS PERFORMANCE ANALYSE